V Mostě začal předprodej lístků na oblíbenou přehlídku Móda a hvězdy

24.08.2016 12:20

V Mostě začal předprodej lístků na oblíbenou přehlídku Móda a hvězdy

Most - V pondělí 22. srpna začíná předprodej vstupenek na největší charitativní akci v Mostě, a sice říjnovou přehlídku Móda a hvězdy.

Loňský ročník mostecké módní přehlídky.Autor: DENÍK/Edvard D. Beneš

Výtěžek z akce poputuje dětem z Klokánku v Teplicích a Ústí nad Labem a z dětského domova ve Vysoké Peci na Chomutovsku.

Vstupenky na velice oblíbenou módní přehlídku, která je každoročně vyprodaná do posledního místečka, jdou do předprodeje dnes. Stojí 150 korun a lze je získat v Městském divadle v Mostě, kde se také přehlídka ve středu 5. října uskuteční.

„Letos máme trochu netradiční termín, předcházející ročníky se uskutečnily vždy v sobotu," říká hlavní organizátorka zajímavé módní podívané Petra Vyoralová s tím, že program letošní přehlídky je bohatý. „Jsou v něm velice zajímavá jména," říká dále Vyoralová.

V roli modelek se opět představí mostecké házenkářky z týmu DHK Baník Most, populárních Černých andělů, chybět nebudou ani úřadující nebo někdejší missky. Diváci určitě uvidí Innu Puhajkovou, Lucii Šlégr, Nikol Švantnerovou, ale také moderátorku Evu Decastello, moderátora Petra Říbala nebo Tomáše Martinku, který nedávno získal titul Mr. Global. Zazpívají Sámer Issa a Leona Gyöngyösi. Programem budou provázet Veronika Kašáková a její bratr Karel Kašák. Přehlídka Móda a hvězdy se uskuteční 5. října od 19.00 hodin v Městském divadle v Mostě. Cena vstupenky je 150 korun.